Kauneuden karkkipäivä – Näin hemmottelet itseäsi

Kuka sanoo, etteivät karkkipäivät kuulu kauneudenhoitoon? Näillä vinkeillä toteutat sokerisen päivän, jolloin kauneutta hoidetaan ihanan överisti. Unohda siis hetkeksi kauneusrutiinit ja varaa kokonainen päivä vain itsellesi. Kokosimme tee se itse -karkkipäivän vinkit, jotka voit toteuttaa aivan tavallisessa kodissa, tutuilla tuotteilla. Ja mikäs sen parempi ajankohta hemmottelulle kuin kaiken paljastava kevät.  

7 askelta kauneuden karkkipäivään

Nainen on kaunis, kun se leikkii
Kauneus ei ole pyhää: leikittele erilaisilla raaka-aineilla ja väreillä niin huomaat, että pelkkä hymy kaunistaa. Hymyn ohella kauneuden karkkipäivä on tuplasti kivempi, kun sen viettää parhaan kaverin kanssa, hieman hullutellen. Miltä sinun bestis näyttäisi raa’at perunanviipaleet silmillä? Niillä voi nimittäin vähentää silmien turvotusta.

Saunajoogasta energiaa ja puhtautta
Sauna on oikea hemmottelun keidas: jo vuosisatoja vanha rituaali rentouttaa kosteilla löylyillä ja puhdistaa kehoa sekä mieltä. Lempeä lämpö on omiaan rentouttamaan lihaksia ja kiihdyttämään aineenvaihduntaa. Kun lasket lämpötilaa 50 asteeseen, voit kokeilla saunajoogaa muutamalla helpolla asanalla.

Sokeri+saippua=superkuorinta
Sokeria voi turvallisesti käyttää ihon kuorinnassa. Luonnollinen raaka-aine on helppo lisätä vaikkapa saippuan joukkoon juuri ennen kuorintaa. Saman asian ajavat myös kahvinpurut.

Kylmästä lämpimään
Siirry kylmästä lämpimään – kylmähoito onnistuu myös kotikonstein suihkun ja terassin välillä. Kylmähoito tunnetaan stressin ja kivun lievittäjänä, mikä on avain hyvään oloon ja kauneuden kokemukseen. Kun koko keho voi hyvin, ihminen näyttää hyvältä ilman sen kummempia ehostuksia.

Valoa, enemmän valoa
Vaikka kevätaurinko tulvii jo kotiin, valoa ei voi olla liikaa. Hemmutteluhoitojen tunnelmaan sopivat aromaattiset kynttilät, olipa sitten päivä tai ilta. Älä unohda, että tuoksuvilla kynttilöillä stimuloidaan hajuaistia, joka on olennainen osa kauneuden ja puhtauden tunnetta.

Kaakaovoita vartalolle
Oletko kokeillut kaakaovoita ihon hoidossa? Kaakaovoi kosteuttaa ihoa ihanan runsaasti antamalla hemmotteluhetkeen myös suklaisen tuoksun. Kaakaovoita on käytetty ihonhoidossa Afrikassa jo vuosikymmeniä.

Oletko vihreä kauneudesta?
Vihreiden kasvisten lehtivihreä on todellista karkkia kauneudelle. Kun lehtivihreä imeytyy elimistöön, se nopeuttaa aineenvaihduntaa ja auttaa taistelemaan tauteja vastaan. Kauneudelle tärkeitä vitamiineja ovat A-, E- ja C-vitamiini, joita saa vihreistä kasviksista sekä marjoista.

Kauneus alkaa sisältäpäin. Kun karkkipäivä on ohi, muista rutiinit eli Helein-kauneusravintolisät päivittäin.

Viimeisimmät kirjoitukset


{{ htmlFormat(article.title.rendered) }}
Lue lisää »
< Uudemmat Vanhemmat >