Kauneustrendit vuonna 2018

Listasimme 10 kiinnostavaa signaalia, jotka näkyvät kauneudenhoidossa tänä vuonna.

Vuoden 2018 kauneustrendit ovat kuin jatkumo siihen, mihin vuonna 2017 jäimme. Uutena ilmiönä povataan värien paluuta ja arvostetaan puhtautta. Kauneus ja terveys kulkevat yhä näkyvämmin käsi kädessä ja toisaalta kaikki keinotekoiset asiat ja esineet voi heittää roskakoriin. Nyt on trendikästä näyttää, kuinka ulkoilu on tuonut poskiin aidon punan tai jättää hiukset märän näköisiksi.

1. Hyvästi ulkonäköpaineet, tervetuloa kehopositiivisuus
Instagram on tehnyt kauneusihanteille palveluksen: naiset ympäri maailman ovat päässeet globaalille näyttämölle ja antavat kauneudelle kasvot. Moni kannustaa olemaan armollinen omaa vartaloaan kohtaan, sillä kauneus alkaa itsensä hyväksymisestä.

2. Wet and wild
Märkä-look on vuoden ilmiö. Märän näköinen kampaus, iho ja huulet ovat nyt kaikki suosittuja. Ihoa kosteutetaan öljyillä ja huulet saavat värin sijaan kiillon.

3. Ihonhoitoa päästä varpaisiin
Ihonhoito ei ole koskaan pois muodista, mutta tänä vuonna painopiste on yhä enemmän koko vartalossa. Koko vartaloa hoidetaan monin tavoin – etenkin kuivaharjaus jatkaa suosiotaan.

4. Puhtaus
Luonnonmukaisuus on vahva trendi, joka saa tänä vuonna yhä uusia ulottuvuuksia. Nyt nousussa on puhtaus niin kauneustuotteiden sisällöissä kuin lopullisessa ulkonäössä.

5. Kokonaisvaltainen detox
Kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä vuonna 2018. Dieettien asemasta ajatellaan kokonaisvaltaista terveyttä, jonka uskotaan näkyvän myös ulkonäössä. Digiaikana otetaan digi-detox, jos siitä on muodostunut rasite tai pidetään joogaretriitti tasapainoisen elämän janossa.

6. Värien paluu
Me suomalaiset voimme olla tyytyväisiä värien paluuseen. Nude-sävyjen rinnalle tulevat värit, ja nousussa on etenkin omaperäinen ultravioletti, jonka Pantone on julistanut vuoden väriksi. Lilaa luomiin siis, muutkin neonvärit ovat taas nosteessa.

7. “Poikaripset”
Keinotekoiset lisäkkeet ovat siirtymässä pois kauneustrendeistä, vaikka osittain liikutaankin kahteen eri suuntaan. Nyt on ihan yhtä jees pitää myös ”poikaripsiä” kuin volyymiripsiä.

8. All-in-one
Kauneudenhoidossa laatu korvaa määrän. Mitä monipuolisempi tuote, sitä parempi. Ei ihme, että poskipunalla tehdään jopa varjostuksia.

9. Vitamiinikuurit
Kauneusvitamiinit ovat tulleet jäädäkseen. Uusimpana hittinä päätään nostavat sisäisesti nautittavat kollageenilisät. Ennen kaikkea mietitään omia yksilöllisiä tarpeita ja terveellistä kauneutta. Hehkuvat kasvot hankitaan luonnonmukaisesti eli hyvistä ravintoaineista: hyvistä rasvoista, vihanneksista ja vitamiineista.

10. Liiku itsesi kauniiksi
Kauneus on vuonna 2018 arkipäivän ilmiöitä: punaa poskipäissä ulkoilun jälkeen, treenistä kiiltävät kasvot ja suihkun raikkaat, märät hiukset. Nyt siis liikutaan itsemme kauniiksi!

Viimeisimmät kirjoitukset


{{ htmlFormat(article.title.rendered) }}
Lue lisää »
< Uudemmat Vanhemmat >